Artsen en assistentes – Huisartsenpraktijk Muiderberg – Muiderberg
Header afbeelding
Nienhuis Ruijskade 26A 1399 HH Muiderberg Tel:0294 26 14 18

Artsen en assistentes

Nikkie Kruijs

Huisarts

Nikkie Kruijs heeft haar geneeskundestudie in Utrecht in 2006 afgerond, en heeft daarna gewerkt in verschillende praktijken in het Gooi. Sinds November 2014 werkt zij in Huisartenpraktijk Muiderberg. Nikkie woont in Loosdrecht met haar man en twee kinderen. Zij is in haar vrije tijd graag in de tuin of de sportschool te vinden, en houdt van lezen, films en het bezoeken van concerten. Nikkie werkt 3 dagen per week in de praktijk.

Barbara Emmerig

Huisarts

Barbara Emmerig is na haar studie geneeskunde sinds 2007 toegetreden tot het huisartsenvak. In 2008 werkte zij al even in Huisartsenpraktijk Muiderberg en sinds 2014 bekleedt ze een vaste functie als huisarts. Barbara geniet in haar vrije tijd graag van de natuur en houdt van honden en paarden.

1x per week houdt dr Emmerig een avondspreekuur. Via een email of telefoontje kunt u hiervoor een afspraak maken. Barbara werkt 4 dagen per week.

 

 

                  Esther Baar

 

 

Esther Baar is ondersteunend dokterassistente heeft in 1996 haar doktersassistente diploma behaald en heeft zich daarna doorontwikkeld tot spreekuur ondersteuner van de huisarts en als management ondersteuner. Zij werkt 5 dagen in de week voor de praktijk.

 

Naast de huisartsen en Esther werken er nog 1 of 2 andere  doktersassistentes en regelmatig een doktersassistent-stagiere in de praktijk. Samen met de huisartsen verrichten zij ook diverse medische handeling, zoals oa hartfilmpjes maken, bloedafnames, en uitstrijkjes afnemen.