Waarneming avond, nacht en weekend – Huisartsenpraktijk Muiderberg – Muiderberg
Header afbeelding
Nienhuis Ruijskade 26A 1399 HH Muiderberg Tel:0294 26 14 18

Waarneming avond, nacht en weekend

Goede zorg betekent dat u er 24 uur per dag, 7 dagen in de week op moet kunnen rekenen. Er kan altijd iets gebeuren.

Daarom is het prettig om te weten dat er ook buiten het reguliere spreekuur van onze praktijk altijd een ervaren huisarts voor u beschikbaar is.

De waarneming in de avond, nacht,  weekend en op officiele feestdagen wordt gerealiseerd door:

Huisartsenpost Hilversum
Laan van TerGooi 2,
1212 VG Hilversum

Tel: 088-130 96 00

Let op: denkt u eraan eerst te bellen voordat u naar de huisartsenpost gaat?
U kunt namelijk niet zonder afspraak naar de huisartsenpost. Het is belangrijk dat u altijd eerst telefonisch contact opneemt. De assistente stelt u enkele vragen en beoordeelt hoe u het best geholpen kunt worden. Indien nodig overlegt ze met de dienstdoende huisarts of ze verbindt u daarmee door.

Openingstijden Huisartsenpost Hilversum

De huisartsenpost is geopend van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur (de volgende ochtend). In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur kunt u uiteraard gewoon terecht bij Huisartsenpraktijk Muiderberg.

Verzorgingsgebied

De huisartsenpost Hilversum is er voor inwoners en bezoekers van de gemeenten ‘s-Graveland, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bussum, Driemond, Eemnes, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Vreeland en Weesp.

Apotheekvoorziening

Naast de huisartsenpost is een apotheek gevestigd. De dienstapotheek is elke avond, nacht en weekend open voor het afhalen van spoedeisende geneesmiddelen. Spoedeisende geneesmiddelen zijn geneesmiddelen waarvan de toediening niet kan wachten tot de volgende dag of na het weekend. Twijfelt u? Neem dan eerst telefonisch contact op met de dienstapotheek op telefoonnummer 088 753 1310. Zij helpen u te beoordelen of spoedeisende medicijnen noodzakelijk zijn.

Routebeschrijving naar Huisartsenpost Hilversum

Met de auto

Het ziekenhuisterrein is snel en eenvoudig te bereiken via de A1-A27 (Hilversum-loosdrecht, afslag 33).

Met het openbaar vervoer

Het busstation bevindt zich direct naast het ziekenhuisterrein met een loop afstand van 5 min. U bereikt de huisartsenpost met de buslijn 320.

De huisartsenpost is gevestigd op het terrein van Tergooi ziekenhuizen, locatie Hilversum, nabij de ingang poliklinieken.