Spreekuur & Huisbezoek – Huisartsenpraktijk Muiderberg – Muiderberg
Header afbeelding
Nienhuis Ruijskade 26A 1399 HH Muiderberg Tel:0294 26 14 18

Spreekuur & Huisbezoek

De huisarts(en) houden dagelijks spreekuur van 8.00 tot 11.00 en van 14.00 tot 16.00 en 1x per week tevens in de avond van 17.00 tot 19.00. Hier kunt u terecht voor vragen, klachten, diagnoses, behandelingen, doorverwijzingen en andere medische zaken.

Een standaard spreekuurbezoek duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen, of verwacht u meer tijd nodig te hebben? Vermeld het dan bij het maken van uw afspraak, zodat wij wat extra tijd voor u kunnen vrijmaken.

Wij vragen u bij het maken van de afspraak uit te leggen waartoe het is, want soms dient u eerst een onderzoek bij de doktersassistentes te hebben en het is nodig voor de tijdsplanning.

Momenteel bouwen wij aan het online afsprakensysteem. Voorlopig verzoeken wij u uw afspraken telefonisch te regelen.

Het assistente-spreekuur

Elke middag heeft de assistente haar eigen spreekuur. U kunt op afspraak bij de assistente terecht voor algemene vragen en advies, bloeddrukcontrole, suikercontrole, wondverzorging, verwijderen van hechtingen, stoppen met roken, verwijdering van wratten en voor het maken van hartfilmpje of een longfunctietest.
Om de assistente ongestoord haar spreekuur te laten houden, willen wij u vragen om haar in die tijd uitsluitend te benaderen voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

Telefonisch spreekuur

Ook is het mogelijk om een telefonisch overleg met de huisarts te plegen. U kunt hiervoor de huisarts bereiken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8:00 en 09:00 uur

Opvragen uitslagen

U kunt telefonisch uw uitslagen opvragen van 8.00 tot 13.00 uur.

Huisbezoek

Wij vinden dat kwalitatieve zorg toegankelijk moet zijn voor iedereen. Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Huisbezoeken bieden een passend alternatief voor mensen die te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been zijn. Vraagt u dit svp voor 10 uur aan.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek voor u een geschikte optie is.
Wij ontvangen u bij voorkeur in de praktijk, aangezien wij daar alle faciliteiten binnen handbereik hebben om u optimaal te onderzoeken en/of te behandelen.

Bloed afname op afspraak

U kunt elke werkdag  bij ons in de huisartsenpraktijk terecht voor bloed afname.

Wij werken samen met Dokter&Diagnostiek, dit maakt het mogelijk om:

  • In Muiderberg uw bloed te laten prikken
  • Uw de praktijk snel kan bellen voor de uitslagen

Om bloed te laten prikken kunt u een afspraak maken via onze doktersassistente.